Family Robeerst

Ideale thuisbasis om Rome te verkennen. Er rijdt o.a. een bus maar het is maar 25 minuten lopen naar het Collosseum. Kinderen hebben de ruimte om te ontspannen. (geen Nedelandse televisie zender maar je kunt een dvd speler lenen) Internet werkt goed en je kunt om extra wachtwoorden vragen. Het is een stille buurt wat de nachtrust ten goede komt. Alleen vonden wij het wel te veel werk om het sofa bed elke dag op te maken dus lieten we deze open staan. De keuken is compleet ingericht en je krijgt van de eigenaar een plattegrond waarop je kunt zien waar er in de buurt supermarkten zijn. Ze printen ook de gereserveerde musea kaartjes en vliegtickets kosteloos voor ons uit en je krijgt supersnel antwoord als je per mail een vraag steldt. Zelfs nog om middernacht! Toen bleek dat de gasten die na ons zouden komen pas s’ avonds zouden aankomen mochten we zelfs nog tot 16:30 uur van ons appartement gebruik blijven maken.